L’AC Xaloc ha presentat aquest dissabte 19 de març de 2022 tots els seus grups d’entrenament i competició. Podeu veure en aquest llistat tots els components dels nostres grups.

En poques setmanes començaran les competicions per les quals s’han estat entrenant durant tota la temporada: les jornades de lliga de natació amb aletes, les jornades comarcals de natació clàssica, els campionats de Catalunya i Espanya… 

I una vegada més l’AC Xaloc serem els amfitrions del campionat d’Espanya de natació amb aletes de les categories infantil i cadet que se celebrarà els dies 2 i 3 de juliol.

A totes i tots els nostres nedadors els desitgem que continuïn treballant i entrenant de valent en aquest esport que tant ens agrada, perquè gaudint i fent esport ens ho passem bé i aconseguirem bons resultats, segur.
I un agraïment especial a les famílies, mares i pares, que acompanyeu els vostres fills i filles en el seu creixement i desenvolupament, i que heu confiat en l’AC Xaloc per fomentar aquest creixement, envoltat de valors com l’esforç, la constància, la perseverança, l’amistat…

Moltes gràcies també, a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per la seva inestimable col·laboració i suport, i especialment al regidor d’esports Sr. David Oliveras que sempre ens acompanya en les nostres activitats.

Força Xaloc!!!

Totes les fotos en aquest àlbum

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad