XXVII Campionat d’Espanya absolut de natació amb aletes i velocitat en immersió per comunitats autònomes.

La Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques FEDAS organitza el XXVII Campionat d’Espanya Absolut de natació amb aletes i velocitat en immersió per Comunitats Autònomes a Elx el 13 i 14 de març 2021.

 

En aquesta ocasió la nedadora Afra Pujol Barniol de l’Aquàtic Club Xaloc  ha obtingut les qualificacions per estar seleccionada i poder formar part de l’equip de les nedadores de la Selecció Catalana FECDAS. 

Forma part de l’staff de la selecció el Daniel Campos Dausà també de l’Aquàtic Club Xaloc de Sant Feliu de Guíxols. 

Enguany degut a les mesures de prevenció de la Covid-19 assistiran de cada autonomia un equip restringit de màxim 7 nedadors i 7 nedadores.  

En les tres jornades de competicions es desenvoluparan les diferents modalitats de natació amb aletes: superfície i bialetes, la modalitat d’escafandre i apnea i en distàncies des de 50m fins 1.500m i amb una prova final de relleus. 

Les classificacions seran de manera individual per prova i per federacions segons la puntuació obtinguda i rebran medalla commemorativa els tres primers classificats per prova i trofeus els tres primers equips autonòmics per puntuació conjunta.

 

Volem desitjar molta sort a la nostra delegació i en especial donar molts ànims a la nostra representant!

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad